Anko Haarwer specialist

Hoofdhuid behandeling

Gezond haar begint heel erg letterlijk aan de basis, namelijk bij een gezonde hoofdhuid.

Je eigen ik.

Hoofdhuid problemen - hoe gaan we daar mee om?

Hoofdhuid behandeling

Hoofdhuid in optimale conditie

Gezond haar begint heel erg letterlijk aan de basis, namelijk bij een gezonde hoofdhuid. Mardo Haarverzorging biedt twee typen verzorging aan om de hoofdhuid in optimale conditie te krijgen. Enerzijds is er de verzorging voor de probleemhuid, denk aan problemen door vet haar, psoriasis, eczeem, corona of alopecia. Anderzijds is er de hoofdhuid die aangetast is door chemotherapie. Deze vraagt namelijk om een volledig andere behandeling. 

Marjan analyseert jouw hoofdhuid en past de behandeling hierop aan. Ze geeft de hoofdhuid een boost en adviseert direct hoe je deze zelf het beste kunt behandelen.

Met de juiste producten kun je dus ook thuis aan de slag. 

De producten die Mardo Haarverzorging gebruikt bij hoofdhuidproblemen zijn van Mediceuticals en te bestellen in de salon of via de webshop. Een cadeautje voor je hoofdhuid is slapen op een kussensloop van Beauty Pillow.

Zorg voor jezelf

Alleen de beste producten zijn goed genoeg voor jou!

Voor de juiste producten die je nodig hebt bij de verzorging van je haarstuk en hoofdhuid. Of voor mutsjes. Mutsjes om overdag de show mee te stelen of om juist ’s nachts het hoofd rust te gunnen.