Anko Haarwer specialist

Hoe werkt dat?

Er is een grote verscheidenheid aan haarwerk, haarstukjes en hoofdbedekking. Ongeacht wens en mogelijkheden zit hier voor iedereen een passend werk bij, samen met jou kijken naar de best passende optie.

Je eigen ik.

Haarwerk op maat - hoe werkt dat?

Haarwerk speciaal voor jou

3 eenvoudige stappen

1.

Kennismaking

De kennismaking vindt plaats in een ontspannen, persoonlijke en afgeschermde setting. Geen pottenkijkers of afleiding. Samen kijken we naar het haar zoals het was of nu nog is. Er wordt haarwerk gepast en keuzes gemaakt.

Tijdens het intakegesprek wordt zowel naar de haarinplant als de dikte van het haar gekeken. Met behulp van boekjes, kleurstalen en deskundig advies kom je uit bij het haarwerk waardoor je jezelf weer herkent. Ook is er aandacht voor het binnenwerk, want dit moet prettig zitten en niet zichtbaar zijn. Door grondig voorwerk is het verschil met echt haar niet te zien. Het moet goed om het hoofd zitten en passend zijn bij de kleur van het gezicht. Je moet er zelfverzekerd mee naar buiten durven!

Het intakegesprek is kosteloos en volledig vrijblijvend.

 

Het gesprek is bedoeld om uw vragen te beantwoorden en verder krijgt u alle informatie over het dragen van een haarwerk en de voor- en nadelen van de verschillende draagsystemen.

Maak direct een afspraak voor een intakegesprek via de telefoon of stuur een email via het contact formulier. Indien we niet kunnen opnemen laat dan uw naam en nummer achter op de voicemail.
Binnen 5 werkdagen vanaf eerste contact wordt er een afspraak aangeboden voor een intake gesprek.

2.

Haarwerk op maat

Haarwerk op maat gemaakt. Denk aan een op maat gemaakt kostuum. Dit haarstuk is speciaal voor jou gemaakt en zit daarom als gegoten. Het sluit zeer goed aan en oogt prachtig en natuurlijk.

Maatwerk biedt de mogelijkheid tot een fullcap, oftewel een volledig haarwerk welke het hoofd omsluit. Of een haarstuk in combinatie met behoud van eigen haar.

Er zijn diverse manieren om het haar te bevestigen.

 • Medicinale lijm, een permanente bevestiging welke tot minimaal 6 weken standhoudt.
 • Semipermanent door middel van dubbelzijdig tape. Hiermee blijft het haar zeker een week goed zitten.
 • Losse bevestiging met Clips. Dit is een makkelijke techniek om dagelijks zelf te bevestigen.

3.

Service en nazorg

 • u krijgt bij aflevering van het haarwerk een persoonlijke demonstratie hoe om te gaan met uw haarwerk. 
 • u heeft 2 weken de tijd om te kijken of de lengte van u haarwerk niet te lang is binnen deze weken kunt u kosteloos het haarwerk op de goede lengte laten knippen.
 • mocht het niet duidelijk zijn voor u als u thuis bent hoe om te gaan met uw haarwerk, of u heeft nog andere vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met Mardo, via de telefoon of mail. Wij doen dan ons best u de zelfde dag te contacten en anders de volgende dag.
 • U wilt nog graag een persoonlijke demonstratie omdat u het moeilijk vind er mee om te gaan? Binnen 14 dagen na de aflevering kan dit nog eenmaal kosteloos daarna wordt er een nabehandeling in rekening gebracht.
 • Ziekenhuisbezoek is mogelijk bij Mardo als dit in straal is van 15 km is dit kosteloos daar buiten worden er reiskosten gerekend van € 0,30 per kilometer.
 • Confectie haarwerken kunt u reserveren dit is mogelijk voor een periode van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken.

praktijkcase - uitgelicht

Van probleem naar oplossing!

Het probleem

De oplossing

Het plaatsen

Het finetunen

Het resultaat!

portfolio

Haarwerkmogelijkheden

Fullcap

Fullcap, een volledig haarwerk.
Omsluit het hoofd.

Haarband

Een rand om het hoofd heen zodat de bovenkant van het hoofd vrij blijft en men in combinatie met een mutsja een flinke haardos doet vermoeden.

Haarstuk

Letterlijk een stuk haar dat door middel van clipjes of tape in het haar of op het hoofd kan worden bevestigd. In het eigen haar niet van echt te onderscheiden.

Er zijn verschillende manieren om het maatwerkhaar te bevestigen:

 1. Medicinale lijm, een permanente bevestiging die tot zeker 6 weken blijft zitten.
 2. Semipermanent door middel van dubbelzijdig tape. Hiermee blijft het haar sowieso een week goed zitten.
 3. Losse bevestiging met Clips. Dit is een makkelijke techniek om dagelijks zelf te bevestigen.

Confectie?

Wist je dat?

Wanneer ik over confectie spreek zijn dit haarwerken of stukken die ‘kant en klaar’ zijn en dat kan ook van echt haar zijn is niet per defenitie van synthetisch haar.

voor ieder wat wils

Haarwerkopties

Machinaal of handgeknoopt

Een groot pallet aan kleuren

Dik of dun haar

Synthetisch, echt haar of een mix van beide

Aziatisch, Birmees, Chinees of Europees echt haar